Королева, Казанова, козак – мешканці геріатричного пансіонату стали моделями (фото)

Новини

17 грудня в мистецькій галереї “Бастіон” презентували фотовиставку “Краса не має віку”.

Перед цим стилісти, візажисти, перукарі навідалися в Івано-Франківський геріатричний пансіонат, в якому мешкає близько 170 мешканців, та здійснили перевтілення для охочих. Результат увіковічнили на світлинах, котрі нині й презентують, про це повідомляє Голос.if.ua з посиланням на “Галка“.

Авторкою проекту стала Ілона Мурзова. Вона розповіла, що цей проект реалізовують вдруге.

“Віримо, що франківці мають годинку в тиждень, аби звернути увагу на мешканців геріатричного пансіонату. Ми проводили інтерв’ю з моделями, цікавилися вподобаннями і втілювали їх образи”, – розповіла жінка.

Ігор Шерепот фотографував літніх “моделей”. Каже, що найбільше йому сподобалися чорно-білі світлини.

“Дуже цікава робота. Треба ввести моделей у стан козака, Казанови чи красуні, хоча вони ніколи цим не займалися”, – прокоментував автор фото.

Одному з героїв виставки, Володимиру Головчаку 70 років. У молоді роки працював токарем та шофером. На світлині він постав у образі Казанови.

“Я собі сам вибрав образ. Хотів би аби таке життя було, як я на знимку. Акція – добре що є таке. Всі фотографії дуже гарні”, – каже чоловік.

Виставка триватиме до першого січня.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.