На Донбасі було поранено двох українських військових – штаб операції Об’єднаних сил

Кримінал, Новини

15 грудня представники незаконних збройних формувань на Донбасі обстрілювали позиції українських військових із гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та іншої стрілецької зброї, повідомили у штабі операції Об’єднаних сил, про це інформує Голос.if.ua. 
Від початку нової доби в зоні проведення ООС обстрілів не було

Протягом минулої доби бойовики на Донбасі сім разів порушили режим припинення вогню, поранення дістало двоє українських військових. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомляє пресцентр штабу операції Об’єднаних сил.

Представники незаконних збройних формувань обстрілювали позиції українських військових із гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та іншої стрілецької зброї.

У районі відповідальності оперативно-тактичної групи “Схід” бойовики відкривали вогонь поблизу Лебединського.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання “Північ” – у районі Луганського, Кримського, хутора Вільний, Світлодарська та Зайцевого.

Від початку нової доби російські окупаційні війська вогневої активності не виявляли, додали у штабі.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.