Франківець виграв 1000 фунтів на реалізацію унікального проєкту (відео)

Відео-новини, Новини, Суспільство

В Івано-Франківську нагородили переможців проєкту IDEATHON. Серед півтора десятка учасників перемогу здобув Андрій Керечун. 

За проєкт “Урбан-ферма мікрогріну, овочів, їстівних квітів”, пишуть Версії з посиланням на  ТРК “Вежа”, інформує Голос.if.ua.

Нині ця ідея уже зреалізована в Івано-Франківську. Шість її натхненників вирощують корисні паростки та розповсюджують серед людей та ресторанів.Також, проєкт має соціальну складову.

Ідею прямого кредитування презентував студент Університету нафти й газу Антон Калатурний. Каже, в результаті запуску програми, переваги матимуть як надавачі послуг, так і ті, хто позичає гроші. Щоправда, дана ідея потребує стартового капіталу.

Університет нафти й газу із даним проєктом IDEATHON співпрацює близько року. Конкурс оголосили два місяці тому. Головними критеріями оцінювання проєктів були креативність ідеї, можливість втілення її на практиці та соціальне значення. Крім грошового сертифіката переможець конкурсу IDEATHON зможе поїхати на тематичний курс навчання до Лондона.

  Дивіться у відео:

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.