Франківщина отримала туристичний сайт (фото)

Новини, Туризм

11 грудня, у Міжнародний день гір, презентували туристичний сайт Івано-Франківщини, пише Голос.if.ua.

Про це повідомив начальник відділу туризму Управління міжнародного співробітництва, євроінтеграції, туризму та інвестицій Івано-Франківської ОДА Віталій Передерко.

“Друзі, колеги, ми це зробили. Наша мета: перетворити www.iftourism.com на головний туристичний портал Івано-Франківської області, щоб підсилити ідентифікацію і асоціативну впізнаваність серед туристів саме Івано-Франківщини, а не Карпат; популяризувати локальні туристичні дестинації і атракції регіону; просувати якісний локальний туристичний продукт області; підтримувати високий рівень організованого та самостійного потоку туристів та екскурсантів до регіону”, – додав Передерко.

Івано-Франківщина туристична водночас це:

  • природа та мальовничі ландшафти Дністровського каньйону;
  • галицька великокнязівська героїка, адже Крилос – локація, де народжувалась слава і могутність Галицько-Волинської держави – Руського королівства (Regnum Russiæ як його знали європейські народи та монархи);
  • етнокультурна і сакральна спадщина;
  •  інтерактивні музеї, яких ви не побачите у такій кількості у жодному іншому регіоні країни.

Фото: Вікторія Піцик, Yurova Nataliia

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.