В Івано-Франківську пройде круглий стіл на тему: Врятуй «швидку» в важку хвилину, «швидка» (документ)

Здоров'я, Новини

12 грудня 2019 року о 14 год. в місті Івано-Франківську, готель “Станіславів” за участю лікарів, профспілкових та громадських активістів відбудеться круглий стіл на тему: Врятуй «швидку» в важку хвилину, «швидка» спасе тебе й твою родину, інформує Голос.if.ua.

Прес-анонс

Короткий зміст:   Івано -Франківська обласна рада в антиконституційний спосіб позбавила тебе права на порятунок! 17.05.2019 р. реорганізувала (ліквідувала) Івано – Франківську станцію швидкої медичної допомоги. Функції ж невідкладної медичної допомоги мешканцям Івано -Франківська мали б виконувати «сімейні лікарі». Однак цей інститут не функціонує, і рятувати людей особливо в нічний час, вихідні та святкові дні не буде. «Екстрена медицина» надаватиме допомогу лишень у  екстрених станах, переважно при ДТП, пожежі, гострих отруєннях, кровотечах… Натомість нішу безкоштовної «швидкої допомоги» готуються зайняти чиновники «бізнесмени в білих халатах», створивши платну «швидку» по типу «Борис» у Києві. Звичайно, що ці горе «ескулапи» знаючи менталітет «галичан», особливе шанобливе ставлення до батьків, дітей та близьких сплять і бачать, як будуть встановлювати тарифи на «життя». «Хочеш жити плати, не маєш грошей вмирай»!

Безкоштовна «швидка допомога» рятує старих й малих продовжуючи життя українцям на 3-5 років. Звісно така «реформа» створена урядовцями -корупціонерами збереже кошти, які успішно вкрадуть, адже вік проживання українців буде на рівні самих відсталих країн Африки та Азії.

Дикий капіталізм наступає, позбавляючи українців останньої пільги -права на порятунок.

Для чого руйнувати «швидку допомогу», якщо вона рятує людей.

Не будь байдужим, твоє мовчання може призвести до передчасної смерті тебе та твоїх близьких!

Контактні данні:

Венник Богдан Миколайович, тел. 0996428767

Гудзінський Ростислав Вікторович, тел. 0507132485

Долучитися до заходу: Врятуй “швидку” в важку хвилину, “швидка” спасе тебе й твою родину.

Опубліковано Всеукраїнське об'єднання "Голос" Понеділок, 9 грудня 2019 р.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.