На 35-40% ми збільшуємо заробітну плату для тренерів дитячо-юнацьких спортивних шкіл, – Руслан Марцінків

Новини

Руслана Марцінків про роботу у сфері дозвілля, про це інформує Голос.if.ua .

“Хочу, щоб ми поринули в атмосферу цікавого дозвілля. Один із найвдаліших заходів, який вдалося нам зробити минцллого року – це “Живі скульптури”. Франківцям це всім сподобалося, я дуже вдячний, що такий захід відбувся. Правда, мешканці Івано-Фраківська сказали: “мало”. Тому наступного року ми плануємо цей захід 7 травня. Були представники від Іспанії до Білорусі. Ми хочемо, щоб в Івано-Франківську завжди було цікаве дозвілля, щоб до нас приїжджали, бо це надзвичайно важливо”, – розпочав звіт очільник міста.

Він додав, що Івано-Франківськ – це місто спортивного духу. Тому наша громада має значні спортивні здобутки.

“Є добра новина. Ми почали формувати бюджет наступного року. Незважаючи на те, що нам дуже важко, що сьогодні держава нас максимально обмежує у фінансах, але тренери дитячо-юнацьких спортивних шкіл, і це буде вперше, в середньому на 35-40% ми збільшуємо зарплату для тренерів дитячо-юнацьких спортивних шкіл. Ми вже це заклали в бюджет. Я думаю, що це вагома підтримка наших дітей і наших тренерів”, – відзначив Руслан Марцінків.

За 4 роки в Івано-Франківську відбулося 1500 спортивних масових заходів. Зокрема, 1038 міських змагань, 369 всеукраїнських змагань, 146 міжнародних змагань.

“Півтори тисячі різноманітних заходів. Насправді, це не звіт міського голови – це звіт про те, що нам вдалося зробити як великій команді. Тому, що кожен з нас докладає свої зусилля й любить культуру, спорт. Робить все, щоб розвивати духовність. Півтори тисячі спортивних заходів не кожне місто проводить. При чому, я хочу наголосити, що якісних заходів. І це дуже важливо”, – додав мер.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.