Чоловіку, який образливо чіплявся до фельдшерки у Калуші, присудили п’ять днів арешту

Кримінал, Новини

Суддя Калуського міськрайонного суду Олег Мигович виніс постанову про притягнення мешканця Калуського району до адміністративної відповідальності, про це інформує Голос.if.ua.

Чоловік нецензурно висловлювався в громадському місці, образливо чіплявся до медпрацівниці при оформленні ДТП, у звязку із чим поліція склала три протокола на калушанина, який ображав фельдшерку на місці ДТП.

Того вечора Уляна Бринда їхала на ДТП. У Калуші водій на смерть збив жінку, яка перебігала дорогу. Карета швидкої на виклик прибула за п’ять хвилин.

Машину одразу оточили, люди нарікали, що медики довго їхали, а далі почали звинувачувати фельдшерку, що вона п’яна. Мовляв, має втомлений вигляд і червоні очі. Через лайку та натиск жінка спочатку відмовилася проходити драгер.

У судовому засіданні чоловік вину у вчиненні правопорушень визнав та пояснив, що дійсно 21.11.2019 року близько 18.40 годин в м. Калуш по вул. Л.Українки він виражався нецензурними словами в присутності інших громадян.

Всього, що відбувалось точно не пам’ятає, оскільки перебував в стані алкогольного сп’яніння. У вчиненому розкаявся, просив суворо не карати.

Враховуючи характер і ступінь суспільної небезпечності вчиненого, особу винного та обставини справи суддя постановив визнати особу винуватою та призначити стягнення у вигляді 5 діб адміністративного арешту.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.