Дрібний дощ та тепло: синоптики дали прогноз погоди на сьогодні

Новини, Суспільство

У понеділок, 9 грудня, в Україні вдень буде плюсова температура й переважно без опадів. Дощ можливий у західних областях – через близькість атмосферного західного фронту.

Про це пише у Facebook синоптикиня Наталка Діденко, інформує Голос.if.ua з посиланням на ТСН.

“Цей атмосферний фронт пов’язаний із потужною циклонічністю, яка організовує несприятливі погодні умови в країнах Скандинавії та у більшості країн Західної Європи. Там – сильні опади, штормовий вітер, а у Швеції та Норвегії вже до 15 градусів морозу. Чудесним чином Велика Британія та Іспанія ухиляться від негоди – пануватиме сухий атлантичний антициклон. Україна оборонятиметься від опадів східним антициклоном, проте південно-західні вітри продовжуватимуть постачати тепле повітря”, – зазначила Діденко.

9 грудня в більшості регіонів України очікується 2-7 градусів тепла, на Півдні та Заході – до 4-10 градусів вище нуля.

В Івано-Франкіську сьогодні протягом усього дня небо буде вкрите хмарами. Уночі буде дрібний дощ. Вранці, вдень та ввечері – без опадів. Температура повітря +1+9.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.