Стилісти назвали 3 несподіваних зимових тренда-2020

Новини, Суспільство

Досить неочікуваний вибір.

Пора забути, що таке сірість і нудьга.

Стартував перший місяць зими і більшість модниць дістають своє зимове вбрання. Але нікому не хочеться схибити з модним образом. Адже шикарно виглядати можна і взимку — головне знати як. Деякі дівчата сильно помиляються, коли обирають за основу гардеробу пуховики, штани і светри. Стиліст назвав 3 несподіваних зимових тренда-2020, які допоможуть виглядати яскравіше похмурою і морозною зимою.

Насправді дизайнери і законодавці мод намагалися повернути до життя пуховики з допомогою оверсайза, але це не допомогло. Чоловікам така тенденція не до смаку, та й носити на собі «ковдру» незручно.

Тому ця річ поступається місцем дублянкам і шубам зі штучного хутра і вовни, які заполонили ринок. На модних показах зима — 2020 майже немає пуховиків, стилісти обрали дублянки. Все-таки повертається мода 1990-х. Пуховики? Ні не чули! Під ними не видно образ жінки і вона перестає бути витонченою. Кому таке сподобається?

Головне не забувати про здоров’я і одягатися тепло і зі смаком. Здоров’я важливіше привабливого образу, якщо він не передбачає одяг по погоді.

Джерело

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.