33 кілометри на милицях: франківець пішов у Карпати заради неймовірних фото

Новини, Туризм

33 кілометри у Карпатах подолав франківець Олександр Матура. Чоловік зробив неможливе – три дні провів у поході на милицях.

Про це він написав на своїй сторінці у Фейсбук, передає Голос.if.ua.

“1,5 місяці я відсидів вдома. Сказати що це прикро – то нічого не сказати. Це жахливо! Як на мене. Тож я плюнув на все і вирішив йти у Горби. На милицях. Ви коли небудь пробували пройти на милицях 20 метрів ? а 100 ? А спробуйте ! Зайдіть в любу аптеку, дайте залог по вартості милиць, і пройдіться сто метрів. Вам все стане зрозумілим ! Це – ВАЖКО. Але в мене є досвід, бо колись давно,після госпіталя, я ходив 1,5 року на милицях, тож “а ручкі та помнят !!”. – йдеться у дописі.

План походу: с.Бистриця-пол.Боярин-пол.Негрова(ночівля на колибі)-пол.Рущина-в.Кругла-в.Кінець Горгану-хребет Горган(ночівлі в наметі)-в.Горган-ур.Яла-с.Осмолода.

“Але не так сталося як хтілося. Ще під час першого переходу я усвідомив що снігу стільки, що жерепа схилили “роги”, похрестилися на стежках, тож пройти 1 км нерізаної стежки у жерепах, у такій ситуації це – як що не смерть, то дуже біля неї. Особливо коли йдеться про ходу на милицях. Тож я вирішив на другий день вийти на М.Сивулю, знову заночувати на хаті під Негровою і на третій день повернутись у Бистрицю тим же щляхом. Так і зробив. 33 км.”- додає чоловік.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.