В обласному центрі святкують 28-му річницю Збройних сил України (фото)

Новини, Суспільство

28-му річницю створення Збройних сил України відзначає п’ятого грудня івано-франківський військовий гарнізон. Урочистості відбуваються в обласній філармонії.

У склад місцевого гарнізону входять 114 бригада тактичної авіації, військова комендатура, 10-та гірсько-штурмова бригада та інші частини.

Військовий комісар Володимир Ярмошук каже, що професія військового щороку стає престижнішою, а умови праці і проживання для тисяч місцевих захисників покращуються, про це інформує Голос.if.ua  з посиланням на “Галка”.

“У цьому році збудували в Коломиї п’ять гуртожитків, у Франківську будуть гуртожитки для дев’ятого батальйону. Постійно покращуємо житлові умови для наших бійців. Також очікуємо реорганізації комісаріату, який має перетворитися на територіальний центр комплектації та соціальної підтримки”, – сказав Володимир Ярмошук.

У день святкування річниці ЗСУ влаштували концерт. На початку зібрання полеглих за незалежність бійців вшанували хвилиною мовчання.

Найкращим військовослужбовцям вручили грамоти обласної та міської влади. А у холі філармонії влаштували виставку військових та історичних артефактів, зброї і зразків харчування.

 

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.