Сніг та ожеледь: синоптики дали прогноз погоди на сьогодні

Новини, Суспільство

Погода в Україні у вівторок, 3 грудня, буде сніжною, проте не надто холодною. Невеличкий мороз імовірний на Заході та Півночі країни. Тепло ще затримається на Півдні.

Про це на своїй фейсбук-сторінці повідомила українська синоптикиня Наталка Діденко, інформує  Голос.if.ua з посиланням на 24 канал.

Снігу там теж поки годі очікувати, але падатиме дощ. Сніговий масив рухається у східному напрямку, тому під сніговим покривалом невдовзі опиняться усі українські регіони.

“3-го грудня в Україні очікується сніг та мокрий сніг, на дорогах – казна-що, тобто, ожеледиця та малопрохідні тротуари. Тому пішоходам варто подбати про відповідне взуття”, – зазначає синоптик.

Переважно по всій території України температурні позначки коливатимуться в межах -1…+1 градуса тепла.

В Івано-Франківську ранок та день будуть хмарними, тільки вечір порадує нас ясним небом. Вранці піде сніг, який до полудня повинен закінчитися. У другій половині дня опадів не очікується. Температура повітря -3…+1.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.