У Надвірній представили нового голову РДА

Новини, Суспільство

Сьогодні, перший заступник голови ОДА Марія Савка представила громаді Надвірнянського району голову РДА Володимира Паська.

Новопризначеному керівнику Марія Савка окреслила першочергові та невідкладні завдання, про це інформує Голос.if.uа, серед яких завершення реформи децентралізації, боротьба з корупцією та ліквідація районної державної адміністрації. Ця структура буде працювати ще рік. Тому важлива співпраця з головами ОТГ для того, щоб досвід службовців був збережений для громади і держави, інформує пресслужба Надвірнянської РДА.

Савка також звернула увагу на питання відновлення доріг і мостів, адже 2020 рік в області.

Володимир Пасько зауважив, що вважає це призначення для себе справжнім викликом та випробуванням.

«Я прикладу максимум зусиль, щоб не підвести та виправдати сподівання. Пріоритетними завданнями для мене є впершу чергу успішно завершити на місцевому рівні реформу децентралізації, медичну та освітню реформи, забезпечення цільового використання бюджетних коштів. Переконаний, що єдиною командою ми досягнемо успіху та покращимо ті показники, які на сьогодні має район», – зазначив Пасько.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.