LOT планує запустити рейси з Варшави до Івано-Франківська

Новини, Суспільство

У 2020 році авіакомпанія LOT планує запустити рейси з Варшави до Івано-Франківська.

Як повідомляє пресслужба авіакомпанії, національний польський перевізник запросив слоти на їх виконання, пише Голос.if.ua з посиланням на Дело.

За інформацією порталу Рasazer, LOT подав заявки на отримання слотів в 15 нових для перевізника (або таких, куди виконувалися рейси раніше, але не виконуються зараз) європейських і неєвропейських аеропортів для здійснення польотів в період літньої навігації 2020 року.

Водночас, ряд нових рейсів вже оголошений, а про інших, ймовірно, стане відомо в найближчому майбутньому. Серед них і український аеропорт Івано-Франківськ.

В аеропорт Івано-Франківськ зараз літає тільки авіакомпанія МАУ, виконуючи щоденні рейси.

З 27 грудня сезонні рейси сюди почне здійснювати Windrose – з Києва (аеропорт Бориспіль) і Дніпра по два рази в тиждень.

Аеропорт Івано-Франківськ з 2010 року перебуває в концесії у компанії “Скорзонера”.

За даними державного реєстру, кінцевими бенефіціарами ТОВ “Скорзонера” ​​є бізнесмени Ігор Коломойський і Геннадій Боголюбов.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.