Про нерозкриті злочини відносно журналістів проінформовано голову Івано -Франківської ОДА (відео+фото)

Відео-новини, Кримінал, Новини

09 жовтня 2019 року голова громадської організації Всеукраїнське об’єднання «Голос» Ростислав Гудзінський провів робочу зустріч з головою Івано – Франківскої ОДА Денисом Шмигалем, про це інформує Голос.if.ua.

В ході зустрічі очильник “Голосу” проінформував пана Дениса, про злочини які були вчинені відносно членів організації. Зокрема Ростислав Гудзінський розповів, що з 2014 року відносно активістів та журналістів голосівців було вчинено ряд резонансних злочинів, зокрема підпал автомобіля головного редактора газети “Голос народу Івано -Франківщини” Віталія Чорненького та журналіста видання Олександра Жиравова. Незважаючи на резонансність вчинених злочинів та тривалий час з моменту їх скоєння залишаються нерозкритими. Аналогічна ситуація і з іншими злочинами вчиненими відносно журналістів та активістів Івано -Франківської області.

 

Голова ОДА у свою чергу пообіцяв розібратися та запропонував Ростиславу Гудзінському посаду заступника голови адміністрації, попросивши допомогти у наведені порядку в області.

Подробиці у відео:

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.