Розведення сил можливе тільки одночасно у Петрівському й Золотому та за умови дотримання режиму тиші протягом семи днів», — Президент

Новини, Політика
Президент України Володимир Зеленський наголосив, що розведення військ біля населених пунктів Золоте та Петрівське можливе лише одночасно та лише за умови дотримання режиму тиші впродовж семи днів, про це інформує Голос.if.ua.

Під час прес-марафону Президент повідомив, що домовлено про відведення сил у трьох пунктах: Станиці Луганській, Золотому та Петрівському після дотримання семиденного режиму тиші. У Станиці Луганській режим тиші був дотриманий, тому почалося розведення військ.

«У Золотому є розведення? У Петрівському є розведення? А в Петрівському були постріли?.. Чи минуло в Петрівському сім днів і не було пострілів? Минуло. Але ми розводитимемо дві ланки — Петрівське та Золоте. Немає такого, що спочатку Золоте, а потім Петрівське, або Петрівське, а потім Золоте. Ми сказали, що готові (до розведення сил. — Ред.) у двох пунктах. Тому ми не розводимо, бо в Золотому були постріли», — наголосив Президент.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.