Дорогу від Ворохти до Верховини почали ремонтувати

Новини, Суспільство

Буковельська дорожня компанія “ПБС” почала найочікуваніший ремонт ділянки дороги Р-24 Татарів — Кам’янець-Подільський.

Роботи проводяться у Ворохті і на Кривопільському перевалі. У Кривопіллі працівники ПБС фрезерують залишки старого дорожнього покриття.

Наразі Урядом виділено на ремонт дороги Р-24 в межах Прикарпаття 88 мільйонів гривень. Згідно договору із Службою автомобільних доріг компанія ПБС у 2019 році буде влаштовано верхній шар щебенево-мастикового асфальтобетону у Ворохті на ділянці км 5+050 – км 10+450 (5,400 км).

“Поточний середній ремонт дороги від Кривопільського перевалу в бік Верховини зробимо в межах км 19+420 до 29 кілометра. А це 10 кілометрів. У планах зробити регенерацію дорожньої основи та влаштувати вирівнюючий шар асфальтобетону”, – повідомляють дорожники.

“Якщо все буде добре, то наступного року продовжимо ремонт дороги до села Хмільник. А це ще додатково 5 кілометрів. Також накриємо верхнім шаром усю відремонтовану дорогу”, – зазначають у компанії.

Від Ворохти до перевалу поки що передбачений дрібний ремонт за кошти експлуатаційного утримання.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.