У Івано-Франківську мешканці будинку скотчем та пластиліном латають каналізаційну трубу

Новини, Суспільство

Мешканці будинку по вулиці Хіміків,6 скаржаться на те, що ЖЕК не виконує своїх обов’язків. Люди самотужки змушені латати каналізаційні труби, щоб їхні гаражі не затопило фекаліями, про це інформує Голос.if.ua.

Франківці вигадують різні способи, щобтільки їхнє майно не страждало. Пенсіонер п. Василь каже, що вже декілька разів скетчем замотував трубу, щоб нічого не капало в його гараж.

«У трубі, яка прокладена через мій гараж вже є чимало дірок і я постійно їх змушений заклеювати. В мене складається враження, що коли тут не замінити трубу, то скоро буде туалет», – бідкається чоловік.

Ще одна жителька будинку Олена Михайлівна розповідає, що її гараж почало підтоплювати приблизно в березні. Окрім того, ще й сморід був жахливий.

«У нашому будинку власники мінімум чотирьох гаражів потерпають від того, що ця труба постійно протікає. Я особисто заліплюю дірки пластиліном і зверху замотую скетчем. Чи того надовго вистачить я вже не знаю. Раніше чоловік, якось трубу латав, але він уже помер і мушу сама все робити», – каже жінка.

Люди наголошують, що неодноразово зверталися в ЖЕК. Звідти навіть приходили праціники, подивилися і сказали, що треба поміняти трубу, навіть мірки знімали. Але вже майже два місяці ніхто не приходить встановлювати нову каналізаційну трубу.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.