Надвірнянець вкрав з магазину спиртного та продуктів на понад 700 гривень

Кримінал, Новини

В одному із магазинів, що знаходиться у місті Надвірна чоловік скоїв крадіжку спиртних напоїв та продуктів харчування, про це інформує Голос.if.ua.

Учора, на пульт централізованого спостереження Управління поліції охорони в Івано-Франківській області надійшов сигнал про спрацювання охоронної сигналізації з магазину, що в місті Надвірній по вулиці Шевченка.

За адресою виїхали правоохоронці та затримали зловмисника. Усе викрадене поліцейські вилучили та повернули до магазину, а це декілька пляшок спиртного напою та продукти харчування на загальну вартість 740 гривень.

На місце події викликали слідчо-оперативну групу Надвірнянського відділу поліції. Після перевірки встановили особу зловмисника, це — 33-річний житель села Пнів Надвірнянського району, який уже потрапляв у поле зору правоохоронців за аналогічні злочини.

За даним фактом затриманому загрожує кримінальне провадження за ч. 2 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до п’яти років позбавлення волі.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.