Туристка з Рівненщини травмувалася в Карпатах

Новини, Туризм

Вчора, 31 серпня, у Карпатах травмувалася туристка з Рівненщини, про це інформує Голос.if.ua в Управлінні з питань цивільного захисту ІФ ОДА. 

“О 15.20 до чергових рятувальників поста Піп Іван поступило повідомлення про те, що 39-річна туристка, жителька Рівненської області, з групи 5 осіб (чоловік, дружина та троє дітей) рухаючись в напрямку полонини Веснарка отримала травму нижньої кінцівки та не в змозі самостійно пересуватись. Для проведено аварійно-рятувальних робіт залучено чергових рятувальників Явірницького ПРВ (5 чол.) та Верховинське ПРВ (4 чол. 1 од. тех.)”, – йдеться у повідомленні.

О 15.40 рятувальники Явірницького ПРВ зустріли потерпілу з групою туристів та транспортували її до полонини Веснарка, де передали Верховинським рятувальникам.

О 21.05 рятувальниками Верховинського ПРВ потерпілу туристку разом із сім’єю доставлено до присілку Шибене с. Зелене Верховинського р-ну, звідки вони на власному автотранспорті направились до місця проживання. Від госпіталізації потерпіла відмовилась.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.