Нічна погоня поліції за п’яним водієм мажором (відео)

Відео-новини, Кримінал, Новини

Цієї ночі в Івано – Франківську патрульні переслідували водія, котрий, порушуючи правила дорожнього руху, не зупинився на вимогу правоохоронців, про це інформує Голос.if.ua.

Як повідомили Голос.if.ua у патрульній поліції, Івано-Франківської області, 20-річний водій, мешканець Надвірнянщини рухаючись по вулиці Вовчинецькій, поїхав на червоне світло світлофора, що побачили патрульні. Правоохоронці попросили порушника зупинитися, однак він не реагував на вимоги і продовжував рух далі.

На вулиці Київській два екіпажі патрульної поліції заблокували автомобіль порушника. Однак, чоловік вирішив брати авто поліції на таран – і заднім ходом розбив службовий “Пріус”. У цей час з машини виходив патрульний – він отримав травму руки, а у автомобілі перебувала дівчина-патрульна, котра отримала забій шийного відділу хребта.

Водій виявився нетверезий – надув 1,41 проміле алкоголю в крові.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.