За минулу добу на Прикарпатті рятувальники ліквідували 18 пожеж, з них 14-пожежі сухої трави та сміття

Кримінал, Новини

За минулу добу ліквідовано 18 пожеж, з них 14 сухої трави та сміття, повідомляє Голос.if.ua з посиланням на управління ДСНС України в Івано-Франківській області.

26 серпня о 14:09  в селі  Слобідка Тисменицького району виникла пожежа господарської будівлі. Вогнем знищено господарську будівлю та сіно. Попередня причина виникнення пожежі – необережне поводження з вогнем невстановленої  особи.

26 серпня о 18:12 в селі Кривопілля Верховинського району виникла пожежа господарської будівлі. Вогнем знищено крівлю, перекриття та частково стіни будівлі. Причина виникнення пожежі встановлюється.

26 серпня о 21:00 в селі Черніїв Тисменицький району виникла пожежа металевого вагончика. Попередня причина виникнення пожежі – необережне поводження з вогнем невстановленої  особи.

27 серпня о 05:31 в селі Татарів Яремчанської міської ради виникла пожежа металевого вагончика. Причина виникнення пожежі  встановлюється.

Впродовж минулої доби рятувальники 14 разів виїжджали на ліквідацію пожеж сухої трави та сміття в Калуському, Тисменицькому, Коломийському, Галицькому, Рогатинському районах, в селах Крихівці та Угорники Івано-Франківської міської ради, місті Калуші та Івано-Франківську.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.