У селі під Франківськом День Незалежності святкували російською “попсою” (відео)

Відео-новини, Новини, Політика

У селі Клубівці Тисменицького району до пізньої ночі 24 серпня святкували День Незалежності з російською музикою, про це Голос.if.ua.

Село відоме відновленою криївкою, в якій від рук енкаведистів загинули вісім вояків УПА, та роботою волонтерського центру реабілітації учасників АТО і ООС “Бандерівський Схрон”. Представники останнього, до слова, поїхали до Києва на Марш захисників України.

Місцеві ж святкували українське свято з музикою виконавців країни-агресора просто неба. Про цитуацію повідомив учасник АТО з Івано-Франківська, десантник Степан Андрійців.

“Звертаюсь до сільського голови села Клубівці тисменецького району Івано-франківськоі області, свідомих патріотичних жителів: Вам не соромно та не гидко, що на святкуванні Дня Незалежності Украіни в вас лунає на дискотеці на все село музика краіни Агресора. Ви майте хоч краплину поваги до людей, котрі загинули в боротьбі з російськими найманцями за незалежність краіни. Не можу повірити, що так низько та підло можуть поводити себе украінці. Ганьба таким організаторам. Виникає запитання, що буде далі ….”, – написав Андрійців.

Приєднуйтеся до каналу “Галки” у Telegram – найважл

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.