Дорожники асфальтують велодоріжку біля міського озера в Івано-Франківську (фото)

Новини, Суспільство

Компанія «ПБС» стала переможцем лоту по влаштуванню велодоріжки поблизу міського озера в місті Івано-Франківську, про це Голос.if.ua.

Будують велодоріжку від центрального входу до «Парк-Готелю», ділянка проходить повз джерело неподалік оглядового майданчика біля “острова кохання”.

«Раніше тут велодоріжки не було, тому нам довелося все будувати з нуля. Ми вирили котлован, завглибшки 60 сантиметрів, влаштували дренажі для відведення ґрунтових вод, провели гідроізоляцію основи. Далі поставили бортовий камінь і зараз на підготовлену щебенево-піщану суміш влаштовуємо шар дрібнозернистого асфальтобетону», – розповідає виконроб ТОВ «ПБС» Анатолій Свестун.

Довжина велодоріжки – 627 метрів. Ширина – 2,7 м. Чагарники, які росли на місці майбутньої велодоріжки попередньо викорчували.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.