Дерева у сквері Руської трійці одягнули в кольорові “шалики”

Новини, Суспільство
Вуличне в’язання або ж «ярнбомбінг» заполонило міста Європи та світу. А тепер добралося й до Івано-Франківська.

Так, сьогодні, 23 серпня, кольорові дерева з’явились у сквері Руської трійці, інформує Голос.if.ua з посиланням на Бліц-Інфо.

Кольорові “шалики” зробили власноруч місцеві пенсіонери. Дві подруги-тезки Наталі вже декілька років відвідують гурток у територіальному центрі соціального обслуговування для пенсіонерів.

Там франківки виготовляють квіти зі шкіри, а зимою в’яжуть шкарпетки для військових на війну. А літом їм запропонували приєднатись до такої акції. Дівчата – тільки за. Кажуть, це для них порятунок від суму.

“Це для нас як відрада. Бо як засидишся дома – сумно стає. А так прийдемо на гурток, посидимо, поговоримо, поп’ємо чаю і зробимо щось своїми руками для задоволення. Цей “шалик” ми плели декілька тижнів. Сподіваюсь, що франківцям сподобається наша робота”,- розповідає одна з пенсіонерок.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.