Частина нових білоруських тролейбусів не матимуть кондиціонеру салону

Новини, Суспільство

Вчора у Франківську презентували перший тролейбус з партії, які працювати не тільки від контактної мережі, але й на акумуляторах. 

Директор КП «Електроавтотранс» Віталій Голутяк розповідав, що у вересні місто має отримати ще сім таких тролейбусів, а у жовтні приїде ще одна партія. Загалом у місті буде 29 тролейбусів з автономним ходом, інформує Голос.if.ua  пише  «Галка».

У коментарі “Галці” він зазначив, що не у всіх тролейбусах буде кондеціонер у салоні. Така ситуація виникла через те, що із 29 тролейбусів 22 куплені за кредитні кошти а сім – за грантові.

“Спочатку кондеціонери мали бути в кабіні водія у всіх тролейбусах, але потім змогли зекономити кошти (160 тисяч євро), на іншому обладнанні і завдяки цьому ми підписали угоду, що в 22 автобусах (кредитних) будуть кондеціонери. Тобто ці 22 автобуси будуть з кондеціонером і в водія, і в кабіні салону, а в тих 7 буде кондеціонер лише у кабіні водія”, – повідомив Віталій  Голутяк.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.