За минулу добу на дорогах Прикарпаття внаслідок ДТП п’ятеро людей травмувалася

Кримінал, Новини

Дорожньо-транспортні пригоди трапилися в Косівському та Тисменицькому районах,  інформує Голос.if.ua.

Так, вчора, 21 серпня, приблизно о 6 годині ранку в селі Лючки Косівського району, 39-річний мешканець Надвірнянського району, керуючи автомобілем «Volkswagen Transporter T5», рухався зі сторони села Чорні Ослави на заокругленій ділянці дороги перевищив швидкість, не справився з керуванням та виїхав на узбіччя, де допустив зіткнення із деревом.

У результаті ДТП водій автівки отримав тілесні ушкодження у вигляді відкритий перелом нижньої третини лівого стегна зі зміщенням. Його пасажири, а саме : 60-річна жінка госпіталізована з закритою травмовю грудної клітки, переломами ребер. 8-річний хлопчик отримав закритий перелом обох кісток лівої гомілки, 6-річний хлопчик – закриту черепно-мозкову травму. Усі вони доставлені до лікувального закладу.

Водій- тверезий.

Цього ж дня ще дорожньо-транспортна пригода сталася в селі Драгомирчани, Тисменицького району. Як попередньо встановлено правоохоронцями, 32-річний мешканець м.Львова, керуючи автомобілем «Renault Kangoo», на автодорозі Н-10 не врахував дорожню обстановку, не впевнившись в безпечності маневру, здійснив зіткнення із мотоциклом «Ямаха» під керуванням 32-річного мешканця району. Мотоцикліст рухався в напрямку м. Івано-Франківська із сторони м. Богородчани.

Внаслідок ДТП мотоцикліста доставлено в ОКЛ м. Івано-Франківська з діагнозом: рвана рана правої повіки, закритий перелом гомілково ступеневого суглобу зліва, забійно рвані рани обох верхніх кінцівок.

Водії – тверезі.

За фактами порушення правил безпеки дорожнього руху слідчими розпочато кримінальні провадження за ч. 1 ст. 286 Кримінального кодексу України.

Поліція Прикарпаття звертається до водіїв не порушувати Правила дорожнього руху, переконуватися у безпечності маневрів, не сідати за кермо в нетверезому стані, адже це призводить до непоправних наслідків.

 

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.