Бойовики на Донбасі 11 разів порушили режим припинення вогню, ворог застосував безпілотник – штаб операції Об’єднаних сил

Кримінал, Новини

На Донбасі 19 серпня було поранено українського військового, про інформували Голос.if.ua у штабі операції Об’єднаних сил. 

19 серпня збройні формування Російської Федерації та її найманці 11 разів порушили режим припинення вогню, повідомляє у Facebook пресцентр штабу операції Об’єднаних сил.

“Противник обстрілював позиції наших підрозділів із гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї. Із метою нанесення якнайбільшої шкоди нашим військовослужбовцям на одному з напрямків ворог застосував безпілотний літальний апарат, споряджений гранатометним пострілом (ВОГ-25)”, – ідеться в повідомленні.

Бойовики застосували безпілотник біля Павлополя Донецької області, унаслідок чого один український військовий дістав поранення.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.