Гірські рятувальники надали допомогу туристу в горах

Новини

Допомога в горах, Голос.if.ua.

18 серпня о 03:05 до чергового Явірницького пошуково-рятувального відділення надійшло повідомлення про те, що в районі озера Бребенескул (Закарпатська обл.) погіршилось самопочуття одному туристу із групи туристів, 1989 р.н. житель м. Кривий Ріг.

Для проведення аварійно-рятувальних робіт о 03:29 направлено рятувальників Явірницького пошуково-рятувального відділення  в кількості 2 чоловік, які чергували на горі Піп Іван та повідомлено рятувальників Рахівського пошуково-рятувального відділення Закарпатської області, які вирушили зі сторони Закарпатської області на автомобілі, для подальшого транспортування туриста до лікувального закладу.

Станом на 07:17 рятувальники Явірницького пошуково-рятувального відділення прибули до потерпілого туриста, надали долікарську допомогу. Потерпілий в задовільному стані.

О 08:30 потерпілого передано рятувальникам Рахівського пошуково-рятувального відділення.

О 13:15 потерпілого доставлено до Рахівської районної лікарні, стан задовільний.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.