Минулої доби ліквідовано 8 пожеж

Кримінал, Новини

13 серпня було ліквідовано вісім пожеж, пише Голос.if.ua з  посиланням на Управління ДСНС України в Івано-Франківській області.

13 серпня о 09:40  у селі Топорівці Городенківський району виникла пожежа торфу окремими осередками. Попередня причина виникнення пожежі – необережне поводження з вогнем невстановленої особи.

13 серпня о 14:41 у місті Снятин на вулиці Широкій виникла пожежа сухої трави на відкритій території. Попередня причина виникнення пожежі – необережне поводження з вогнем невстановленої особи.

13 серпня о 16:26 у місті Івано-Франківськ на вулиці Є. Коновальця виникла пожежа легкового  автомобіля «АУДІ-100». Вогнем пошкоджено салон автомобіля. Попередня причина виникнення пожежі встановлюється.

13 серпня о 20:37 у селі Острівець Городенківського району виникла пожежа літної кухні. Вогнем знищено покрівлю, перекриття та речі домашнього вжитку. Попередня причина виникнення пожежі встановлюється.

13 серпня о 20:39 у селі Пасічна Надвірнянського району виникла пожежа господарської будівлі (сарай). Вогнем знищено господарську будівлю. Попередня причина виникнення пожежі – коротке замикання електропроводки.

13 серпня о 20:43 у селі Верхня Калуського району виникла пожежа газової труби на вводі в житловий будинок. Попередня причина виникнення пожежі встановлюється.

13 серпня о 21:18 у місті Івано-Франківськ на вулиці Вовчинецькій виникла пожежа сміття на відкритій території. Попередня причина виникнення пожежі – необережне поводження з вогнем невстановленої особи.

13 серпня о 21:52 у селі Демянів Галицького району виникла пожежа сухої трави на відкритій території. Попередня причина виникнення пожежі – необережне поводження з вогнем невстановленої особи.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.