Бойовики на Донбасі 10 разів порушили режим припинення вогню – штаб операції Об’єднаних сил

Кримінал, Новини

Позиції українських військових на Донбасі бойовики обстріляли із гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів, снайперської та стрілецької зброї, поінформували у штабі операції Об’єднаних сил.
12 серпня збройні формування Російської Федерації та її найманці 10 разів порушили режим припинення вогню, інформує Голос.if.ua з посиланням на пресцентр штабу операції Об’єднаних сил у Facebook.
“Ворог обстрілював позиції Об’єднаних сил із гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів, снайперської та стрілецької зброї… Унаслідок ворожих обстрілів один військовослужбовець зі складу Об’єднаних сил отримав поранення. Від початку поточної доби збройні формування Російської Федерації та її найманці три рази порушили режим припинення вогню. Ворог обстрілював наші позиції із гранатометів різних систем та стрілецької зброї”, – указано в повідомленні.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.