Франківський ринок виділить безкоштовні торгові місця для продавців власної продукції

Новини, Суспільство

Франківський центральний ринок виділить близько двох сотень безкоштовних місць для людей, які продають продукти власного виробництва.

Про це у Фейсбуці повідомив міський голова Руслан Марцінків.

Оглянули нові торгові ряди на центральному ринку. Тут вже створені всі належні умови для торгівлі. На цьому, першому поверсі продаватимуть промислові товари, на 2-му (після його завершення) розмістяться продуктові ряди.

На прохання продавців і покупців встановлять 2 ескалатори. Також передбачений підземний паркінг, аби розвантажити від транспорту прилеглі вулиці. Це було однією з вимог міста до адміністрації ринку. Ще одна – безкоштовні торгові місця для людей, які продають продукти власного виробництва, свою городину тощо. Ми ж розуміємо, що старші люди не від хорошого життя йдуть торгувати. Просто треба забрати їх з тротуарів і надати гарні умови. Адміністрація виділить близько двох сотень безкоштовних місць саме для такої торгівлі”, – йдеться у дописі.

Ще одним етапом комплексної реконструкції ринку стане благоустрій території позаду будівлі, де оптовий ринок. Тут дирекція власним коштом облаштує дорогу, пішохідну зону, озеленить територію, встановить вуличні меблі. Ці роботи обіцяють завершити до весни, інформує Голос.if.ua з посиланням на briz.if.ua.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.