Матч без глядачів: “Прикарпаття” програло “Волині” у виїзній грі (відео)

Новини, Суспільство

Пропустивши два голи у першому таймі, «Волинь» забила тричі у другому таймі, вигравши в лідера Першої ліги – Івано-Франківського «Прикарпаття» – 3:2.

Матч третього туру Першої ліги чемпіонату України відбувся 10 липня на стадіоні «Авангард». Цей матч “Волинь” проводила без глядачів через заворушення, які почалися під час поєдинку з “Карпатами” (1:3) в стиковому раунді за право грати в УПЛ.

Обидві команди мали моменти для взяття воріт, проте свій шанс використали гості. На 38 хвилині «Прикарпаття» заробило кутовий, після розіграшу якого м‘яч залетів у сітку воріт Неділька – гол на рахунку Романа Барчука.

«Волинь» одразу ж побігла відіграватися, створивши кілька моментів, інформує Голос.if.ua з посиланням на “Волинські новини”.

Утім, прикарпатці знову використали стандарт, подвоївши перевагу у додатковий час – гол забив Роман Кузьмин. Вже у другому таймі тренерський штаб «Волині» провів ряд замін, що дало результат.

За три хвилини лучани зрівняли рахунок: на 63 хвилині забив Кожанов, а через дві хвилини головою поцілив у ворота «Прикарпаття» Горопевшек.

А на 68 хвилині Кожанов взагалі вивів лучан вперед, розстрілявши ворота гостей – 3:2.

Відтак, волиняни на власному полі перемогли «Прикарпаття».

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.