тепловики ремонтують когенераційну установку

Новини, Суспільство

Когенераційну установку «Caterpillar G3520B», що працює в котельні, розташованій на вул. Тролейбусна, 40а, зупинено для проведення планового поточного ремонту.

Про це повідомили в пресслужбі «Івано-Франківськтеплокомуненерго», передає Фіртка.

«Когенераційна установка виробляє разом із тепловою ще й електричну енергію. Електрична потужність цієї установки становить 1,4 МВт, теплова потужність – 1,7 МВт. Це одна з п’яти когенераційних установок, які є на балансі ДМП «ІФТКЕ». В зимовий період вони забезпечують електричною енергією всі технологічні потреби. Собівартість енергії, яку виробляють когенераційні установки є нижчою за вартість електричної енергії, виробленої на теплових електричних станціях. Спеціалісти Енергетичної служби підприємства розібрали силову частину приводу генератора установки. Найближчим часом буде здійснено дефектовку вузлів і деталей циліндро-поршневої групи, головки циліндрів, клапанів тощо. За результатами дефектовки буде виконано всі необхідні ремонтні роботи і можливі заміни зношених деталей і вузлів, а також проведено їх налаштування. Все це здійснюється для того, щоб до початку нового опалювального сезону ця когенераційна установка надійно працювала у штатному режимі», – йдеться у повідомленні.
Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.