Перше засідання Верховної Ради 9-го скликання відбудеться 29 серпня – рішення

Новини, Політика

Перше засідання новообраної Верховної Ради відбудеться 29 серпня. Таке рішення ухвалила погоджувальна рада з депутатів парламенту 8 і 9 скликання, яка триває у будівлі Верховної Ради, повідомляє Голос.if.ua .

Головує на погоджувальній раді керівник партії «Слуга Народу» Дмитро Разумков.

Дмитро Разумков, голова партії та головуючий погоджувальної ради пропонує 1-ше засідання 29 серпня. – 20 серпня. Ще лунають пропозиції про 3 вересня. Проголосували за 29 серпня!
Переглянути зображення у Твіттері

На погоджувальній раді «Слугу Народу» представляють 17 депутатів, «За життя», – три, «Батьківщину» і «Європейську солідарність» – по два, «Голос» і позафракційні по одному депутату, це приблизно відповідає пропорційному складу новообраного парламенту.

Переглянути зображення у Твіттері

Дострокові вибори до парламенту України відбулися 21 липня. За їхніми підсумками пропрезидентська партія «Слуга народу» здобула 254 місця в парламенті.

«Опозиційна платформа – За життя» отримає 43 крісла, «Батьківщина» – 26, «ЄС» – 25, «Голос» – 20, інші партії – 10. Ще 46 депутатських мандатів здобули самовисуванці.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.