СБУ викрила на хабарі високопосадовця Міністерства енергетики та вугільної промисловості України

Кримінал, Новини

Співробітники Головного управління по боротьбі з корупцією та організованою злочинністю Служби безпеки України викрили на хабарі керівника одного з департаментів Міністерства енергетики та вугільної промисловості, пише Голос.if.ua.

Оперативники спецслужби встановили, що посадовець вимагав від працівника іншого підрозділу Міністерства тисячу доларів США. За вказану суму неправомірної вигоди чиновник обіцяв працівнику не передавати до правоохоронних органів матеріали щодо порушень начебто виявлених під час  е-декларування. Правоохоронці затримали керівника департаменту згідно зі ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України під час одержання всієї суми хабаря. У межах кримінального провадження, розпочатого за ст. 368 Кримінального кодексу України вирішується питання щодо оголошення фігуранту справи про підозру в скоєнні злочину. Тривають невідкладні слідчі дії. Спецоперація із викриття протиправної діяльності високопосадовця проводилась спільно зі слідчими Національної поліції під процесуальним керівництвом Генеральної прокуратури України.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.