Рятувальники попередили про ускладнення погодних умов в Україні

Новини

Пориви вітру в Україні 5 серпня можуть сягнути 25 м/с, повідомили в Держслужбі України з надзвичайних ситуацій,нформує Голос.if.ua
У низці областей України сьогодні пройдуть дощі
5 серпня в Україні прогнозують ускладнення погодних умов. Про це повідомили у пресцентрі Держслужби України з надзвичайних ситуацій.

“За прогнозами Укргідрометцентру, 5 серпня вночі у східних областях пориви вітру 17–22 м/с, місцями 25 м/с”, – розповіли у відомстві.

У ДСНС додали, що 5 серпня в Хмельницькій і Київській областях прогнозують надзвичайний рівень пожежної небезпеки.

Синоптикиня Наталка Діденко повідомила у Facebook, що сьогодні в Україні пройдуть “слабохарактерні” дощі.

“Вони будуть то локальні, то з грозами, а при грозах на півдні та південному сході можуть бути короткочасні зливи, вони можуть злякатися сонця і сховатися за світилом. До помірних дощів може дійти в західних областях. Одещина, єдина з південних територій, уникне дощів”, – розповіла вона.

У більшості областей України температура повітря буде на рівні +17…+24 °C, на півдні та на Закарпатті до +26 °C.

“І головна синоптична новина прийдешнього тижня: із вівторка-середи в Україні очікується суттєве потепління!” – додала синоптикиня.

 

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.