Калуські правоохоронці розшукали трьох прикарпатців за підозрою у викраденні автомобіля

Новини, Суспільство

Повідомлення про незаконне заволодіння автомобіля «ВАЗ 2102» до поліції надійшло від жительки одного із сіл Калуського району, ще наприкінці червня поточного року. Заявниця розповіла, що транспортний засіб був викрадений невідомими з подвір’я її господарства,інформує Голос.if.ua

У результаті проведених оперативно-пошукових заходів поліцейські встановили місцеперебування викраденої автівки, а згодом й осіб причетних до незаконного заволодіння транспортним засобом. Ними виявилися, двоє 19-ти та 26-ти річні, мешканці Калуського району.

Викрадений автомобіль поліція вилучила та невдовзі поверне власнику.

За фактом незаконного заволодіння транспортним засобом триває досудове розслідування розпочате за ч. 2 ст. 289 Кримінального кодексу України. Невдовзі слідчі оголосять правопорушникам про підозру у скоєнні злочину, а суд обере запобіжний захід.

 

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.