У Франківську рятувальники не допустили до купання нетверезого чоловіка

Новини, Суспільство

Черговою зміною Івано-Франківської рятувально-водолазної станції в м. Івано-Франківську на міському озері здійснено 7 рейдів моточовном.
Не допущено до купання в не відведеному місці громадянина, який перепливав озеро. З ним проведено профілактичну бесіду щодо дотримання Правил охорони життя людей на водних об’єктах. Не допущено до купання з травмованою рукою (на руці відпочиваючого громадянина був гіпс) та в нетверезому стані громадянина. З ним проведено профілактичну бесіду щодо дотримання Правил охорони життя людей на водних об’єктах. Проведено профілактичну бесіду щодо дотримання Правил охорони життя людей на водних об’єктах з 4 дітьми (вік 10-12 років), які були без нагляду дорослих.

Зафіксовано порушення Правил судноплавства та Правил охорони життя людей на водних об’єктах 10 відпочиваючими громадянами, під час використання прокатних плавзасобів (на громадянах відсутні рятувальні жилети під час експлуатації катамаранів). З відпочиваючими громадянами проведено профілактичну бесіду щодо дотримання Правил, інформує Голос.if.ua з посиланням на Правда.іф.

Черговою зміною Галицької рятувально-водолазної станції в м. Галич на р. Дністер проведено профілактичну бесіду щодо дотримання Правил охорони життя людей на водних об’єктах з громадянкою, яка втратила контроль за 2 своїми малолітніми дітьми (вік 5-7 років).

Черговою зміною Коломийської рятувально-водолазної станції в м. Коломия на міському озері порушень Правил охорони життя людей на водних об’єктах не зафіксовано.

1 серпня 2019 року на міських озерах м. Івано-Франківськ, м. Коломия та на р. Дністер в м. Галич особовим складом РВС області в зоні відповідальності не допущено порушень Правил охорони життя людей на водних об’єктах, які могли б призвести до травмуванню відпочиваючих.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.