10 речей, які потрібно встигнути зробити до кінця літа

Новини, Суспільство

Низький старт на осінь – до кінця літа залишилося чотири тижні. Не відкладай на завтра те, що можна зробити сьогодні. Саме час звіритися зі списком забутих справ. Ми допоможемо організувати твій вільний час і направити кипучу енергію сонячних днів в продуктивне русло, рекомендує вам Голос.if.ua .

ЛІТНІ ЛАСОЩІ СВОЇМИ РУКАМИ

Фруктове морозиво на паличці стало ще популярнішим з часів нашого дитинства. Якщо ти звертав увагу на нього в холодильниках супермаркетів, повинен був помітити, що зараз його роблять з дуже цікавими і незвичайними смаками. Але його ж можна зробити і самостійно, від чого воно буде ще смачнішим.

ПРОЧИТАТИ ЗАХОПЛЮЮЧУ КНИГУ

Візьми книгу, яку давно хотів прочитати, але завжди не вистачало часу. Або ту, яку так і не прочитав в школі, але обіцяв собі зробити це, коли станеш дорослим. Або якийсь із бестселерів, яким захоплюється вся планета, а у тебе все ніяк не дійдуть руки.

БІЛЬШЕ OPEN AIR

Влітку просто гріх сидіти вдома, в офісі чи в кафешках. Використовуй кожну хвилину, щоб побути на свіжому повітрі. Якщо в місті немає моря, річки або озера, щоб вийти на пляж, то напевно є хоча б кілька парків, в яких можна посидіти, почитати чи зробити пікнік. А замість телевізора і концертів в будинку культури, краще відправитися на фестиваль просто неба. Ти безсумнівно отримаєш море позитивних емоцій і вражень від такої грандіозної події.

ЗРОБИТИ ЩОСЬ БАНАЛЬНЕ

Б’ємося об заклад, що останній раз ти катався атракціонах ще в дитинстві (ну або, коли напився з друзями в універі). Бери кохану і дуй в парк з атракціонами. Катайтеся там на колесі огляду, а ще краще на “Сюрпризі”. Враження будуть незабутні.

ВЕЧІРКА НАЙКРАЩИХ ДРУЗІВ

Якщо ж ти не фанат клубної або рок-музики, які зазвичай грають на open air, влаштуй вечірку на свіжому повітрі самостійно:

  • збери веселу компанію друзів;
  • виберіть відповідне місце (двір чиєїсь дачі або приватного будинку підійде);
  • зроби добірку музики, яка сподобається всім присутнім (класика з юності – безпрограшний варіант);
  • запасіться прохолодними напоями в достатній кількості (соки, квас, пиво – те, що треба);
  • зробіть спільно легкі закуски, бажано без зайвої кількості м’ясного або майонезів (легкі канапе з сиром, фруктовий салат, овочеві роли) і відривайтеся всю ніч до ранку.

 

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.