Кабінет міністрів України присудив премію за особливі досягнення молоді у розбудові України директору товариства з обмеженою відповідальністю «Каньйон груп» Івану Паламарчуку.

Здоров'я, Суспільство

Відзнаку прикарпатець отримав за ініціативу створення равликової ферми в селі Копачинці Городенківського району та розвиток туристичного бізнесу в Дністровському каньйоні,інформує Голос.if.ua  з посиланням на Репортер.

Нагадаємо, що перша на Івано-Франківщині ферма з вирощування равликів «Покутський равлик» відкрилася у липні минулого року.

Сьогодні равликова ферма доволі відома. Сюди часто навідуються туристи, які сплавляються річкою. На екскурсії їдуть дорослі та діти.

Підприємство має збут продукції, адже делікатеси з равликів під брендом «Покутський равлик» популярні в ресторанному бізнесі. Молоді підприємці також шукають виходу на зарубіжні ринки, де можна і продати дорожче.

Премія Кабінету міністрів щорічно присуджується за особливі досягнення та сприяє активізації участі молоді в суспільно-політичному житті. Відзначають у багатьох напрямах, зокрема, за впровадження творчих та новітніх ідей у створенні та веденні бізнесу і створення нових робочих місць.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.