Хто перемає на мажоритарних округах Прикарпаття

Новини, Політика

Центральна виборча комісія опрацювала 35,51% електронних протоколів окружних виборчих комісій по багатомандатному виборчому округу на позачергових виборах до Верховної Ради, про це інформує Голос.if.uа.

Відповідні дані оприлюднено на сайті ЦВК.

За результатами підрахунку голосів на Прикарпатті у всіх семи округах перемає партія “Слуга народу”, котра набирає від 25,39% до 39.31% голосів виборців.

Щодо переможців у мажоритарних округах, то, станом на 8:00 маємо такі результати.

В ОВО №83 впевнено впевнено перемагає свободівка Оксана Савчук. За неї віддали свої голоси 24 117 виборців, а це – 47,31%. Другим йде “Слуга народу” Андрій Сторожук – 11 570 (22,69%):

В одномандатному окрузі №84 наразі з невеликим відривом лідирує висуванець партії “Слуга народу” Ігор Фріс – 3 131 голосів (21,53%). Другий – висуванець “Батьківщини” Андрій Іваськів – 2 462 (16,93%). Чинний нардеп Михайло Довбенко трішки відстав – 14,32%.

У 85-му окрузі (Калуш), перемагає Едуард Прощук від “Слуги Народу”. Наразі він обходить діючого нардепа Віктора Шевченка та міністра енергетики Ігоря Насалика.

В окрузі №87 беззаперечно перемагає міський голова Надвірної Зіновій (ЗЕник) Андрійович.

На Коломийщині та Городенківщині (ОВО №88) лідирує поки народний депутат, очільник БФ “Покуття” Андрій Іванчук. Він майже вдічі обходить “слугу” Андрія Шевченка.

На 89-му окрузі із незначним відривом поки перемагає висуванець “Слуги народу” Володимир Тимофійчук. За ним розташувалися чинний нардеп Юрій Соловей та самовисуванець Дмитро Сіреджук.

 

 

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.