У Печеніжинській ОТГ молодь отримала сучасний простір – Liberty space

Новини, Суспільство

Тепер у молоді Печеніжинської об’єднаної територіальної громади є своє місце – це громадський простір Liberty space, про це інформує  Голос.if.uа

Це вільний простір для реалізації творчих, культурних та соціальних ініціатив молодих людей, місце для навчань, втілення проектів, презентацій, майстер-класів, зустрічей та здорового відпочинку.

Ініціатором створення громадського простору в Печеніжинській ОТГ стала ГО “ДІЄ. Добрі Ідеї Єднають” та молодь громади, яка відразу запропонувала свою допомогу.

Проект «Громадський простір Liberty space» реалізовується у рамках проекту «Голос громади в місцевому самоврядуванні» Центру Політичних Студій, регіонального партнера Програма DOBRE в Івано-Франківській області, який впроваджується в рамках Програми DOBRE за підтримки USAID Ukraine – USAID Україна.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.