Соціологія. Місце партії Вакарчука у першій п’ятірці зайняла партія Смешка “Сила і Честь” (відео)

Відео-новини, Новини, Політика

На виборах до Верховної ради, які відбудуться 21 липня, мають шанси подолати 5%-вий бар’єр п’ять-шість політичних сил. Про це свідчать дані опитування КМІС, проведеного 3-13 липня, про це інформує Голос.if.

За даними опитування, до першої п’ятірки увійшла партія “Сила і честь” (5,1%) натомість партія “Голос” (4,0%) опинилася на шостому місті, але з урахування похибки вибірки зберігає шанси потрапити до парламенту. Розрахунковий рейтинг партій, серед тих, хто визначився і планує голосувати, виглядає наступним чином: 52,3% проголосували б за партію “Слуга народу”, 10,3% – за партію “Опозиційна платформа – “За життя”, 7,9% – за партію “Європейська солідарність”, 5,8% – за партію “Батьківщина” 5,1% – за партію “Сила і честь”, 4% – за партію “Голос”, 3% – за партію “Опозиційний блок”, 2,5% – за партію “Громадянська позиція”, 2,4% – за Радикальну партію Олега Ляшка, 1,5% – за “Партію Шарія”, 1,5% – за ВО “Свобода”, 1,3% – за “Українську стратегію Гройсмана”, за інші партії – загалом 2,4%. Київський міжнародний інститут соціології (КМІС) провів опитування громадської думки з 3 по 13 липня 2019 року серед 2004 респондентів. Статистична похибка вибірки (з імовірністю 0,95 і за дизайн-ефекту 1,5) не перевищує: 3,3% для показників близьких до 50%, 2,8% – для показників близьких до 25%, 2,0% – для показників близьких до 10%, 1,4% – для показників близьких до 5%.

Детальніше у відео:

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.