Голову «Укртрансбезпеки» відсторонили від виконання обов’язків

Новини, Суспільство

Керівника Укртрансбезпеки Михайла Ноняка за значні недоліки в роботі відсторонили від виконання обов’язків:інформує Голос.if.uа

Як пише «Слово і Діло», про це заявив президент України Володимир Зеленський під час засідання Національної ради з питань антикорупційної політики.

«Якщо взяти Укртрансбезпеку, Україна втрачає щорічно 4 млрд грн на дороги, а їх немає. Вони стають все гірші і гірші, навіть ті дороги, які побудувалися, є дуже неякісними. Саме через відсутність належного контролю за недотриманням встановлених норм ваги автотранспорту і поборів з боку працівників цієї державної служби вчора за значні недоліки в роботі… ми усунули від виконання обов’язків керівника Укртрансбезпеки пана Ноняка», – сказав президент.

Нагадаємо, 17 липня Володимир Зеленський пообіцяв вирішити питання звільнення голови Державної служби України з безпеки на транспорті (Укртрансбезпеки) Михайла Ноняка після призначення нового складу Кабінету Міністрів.

Михайло Ноняк призначений главою Укртрансбезпеки рішенням уряду 20 квітня 2016 року. До цього обіймав посаду заступника голови цієї служби з січня 2016 року. Раніше, з квітня 2014 року Ноняк обіймав посаду заступника міністра доходів і зборів.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.