Поліція Прикарпаття розпочала розслідування щодо понищеної реклами кандидата у нардепи

Кримінал, Новини

На Прикарпатті поліція розпочала досудове розслідування за фактом перешкоджання діяльності суб’єкта виборчого процесу.

Про це Голос.if.ua повідомили у Поліції Івано-Франківської області.

У понеділок, 15 липня до Долинського відділення поліції з особистою письмовою заявою про погрозу фізичної розправи та пошкодженням агітаційних матеріалів на рекламних конструкціях звернувся 45-річний мешканець району, який балотується у народні депутати по виборчому округу №86.

Заявник розповів поліцейським, що йому надходять дзвінки та повідомлення з погрозами фізичної розправи у випадку, якщо він не відмовиться від участі у передвиборчій кампанії. Окрім того, невідомі особи уже пошкодили його агітаційні матеріали на рекламних конструкціях – білбордах.

“За вказаним фактом поліція відкрила кримінальне провадження за ч. 2 ст.157 (перешкоджання здійсненню виборчого права або права брати участь у референдумі, роботі виборчої комісії або комісії з референдуму чи діяльності офіційного спостерігача) Кримінального кодексу України”,  – інформують у поліції.

На даний час правоохоронці проводять відповідні заходи щодо встановлення осіб причетних до даного кримінального правопорушення та притягнення їх до кримінальної відповідальності.

Наразі триває досудове розслідування.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.