Ні дня без владного корита. Міністр екології та природних ресурсів Остап Семерак балотується у Раду по 124 виборчому округу Львівщини

Новини, Політика

Доживаючи останніх днів в уряді Гройсмана, Остап Семерак зареєстрував свою кандидатуру та сподівається на підтримку електорату шахтарського регіону у 124 виборчому окрузі на Львівщині, про це інформує Голос.if.ua.

Хоча бути дотичним до грошей Кіотського протоколу, напевно цього уже би мало йому вистачити на все життя, пише інформаційний портал ord-02.

Чим же він запам’ятався на посаді міністра?

Не зважаючи на гостру проблему із побутовими відходами в Україні, пан Семерак обмежився лише «розумінням» гостроти цього проблемного питання, яке в окремих регіонах нашої неньки створює передумови екологічних катастроф місцевого рівня. Чого варта лише трагедія із загиблими у Грибовичах, що на Львівщині. З того часу проблема не вирішена взагалі.

В Україні є 6,5 тис офіційних сміттєзвалищ і Мінекології мало б займатися цією реальною проблемою, яка може спричинити біду у кожному регіоні держави. Не зробивши нічого, вельмишановний пан міністр Семерак, відчуваючи останні судоми цього уряду, вирішив кинути всі сили на передвиборчу гонку. Напевно так само ефективно він збирається «працювати» і в парламенті.

Хоча ні, про себе він точно не забув. Адже за час роботи в уряді, пан Семерак спільно з дружиною лікарем розжився помешканням в столиці на 350 квадратних метрів вартістю майже у 5 мільйонів гривень з машиномісцем. Також родина Семераків придбала Volkswagen – Touareg вартістю 993,5 тисячі гривень та Toyota – Camry у 265,5 тисячі гривень.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.