Прикарпатська поліція підбила підсумки службової діяльності за 6 місяців цього року

Новини, Суспільство

Сьогодні, 9липня, у Калуші відбулось виїзне засідання колегії Головного управління Національної поліції в Івано-Франківській області під головуванням начальника обласної поліції Володимира Голубоша за підсумками службової діяльності органів і підрозділів ГУНП за 6 місяців 2019 року.

У роботі виїзної колегії взяли участь заступники начальника ГУНП, керівники структурних підрозділів апарату Головного управління, територіальних відділів, відділень та їх заступники, начальники секторів кримінальної поліції, пише Голос.if.ua  із посиланням  на сектор комунікації поліції Івано-Франківщини.

Підсумовуючи результати роботи прикарпатської поліції, Володимир Голубош вказав на пріоритетні напрямки у подальшій діяльності, акцентував увагу на необхідності вжиття нових підходів у роботі, а також попередив про кадрові зміни у випадку невжиття заходів із виправлення ситуації.

Заступники начальника ГУНП Ігор Мартищук та Олег Йосипів проаналізували діяльність підрозділів кримінальної поліції, слідства та превентивної діяльності, окремо зупинилися на недоліках та заходах з їх усунення.

Також на виїзному засіданні колегії розглянули питання щодо дотримання працівниками органів і підрозділів ГУНП антикорупційного законодавства, дисципліни, зокрема, транспортної, законності під час приймання, реєстрації та розгляду заяв і повідомлень про вчинені кримінальні правопорушення.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.