Зеленський назвав ім’я можливого очільника франківської ОДА (фото)

Новини, Політика

6 липня, до Львова з робочим візитом приїхав президент України Володимир Зеленський.

Президент України у межах свого робочого візиту офіційно представив нового голову Львівської ОДА. Очільником Львівщини став Маркіян Мальський.

Крім того, під час цього він назвав ймовірного очільника Івано-Франківської ОДА. Ним може стати Денис Шмигаль, пише Голос.if.ua.

“Денисе, можна уже анонсувати? Ми бачимо Дениса головою Івано-Франківської ОДА. Ну, якщо, звісно, франківці не проти”, – сказав Зеленський.

Денис Шмигаль народився 15 жовтня 1975 року в місті Львові. Був начальником головного управління економіки та інвестицій Львівської ОДА з 2009 до 2011 року. З 2012 року працював на посаді начальника головного управління економіки та промислової політики Львівської ОДА.

Згодом очолив департамент економічного розвитку, торгівлі та промисловості ЛОДА. З цієї посади його було звільнено 30 грудня 2013 року. Після цього Шмигаль став заступником начальника ГУ Міндоходів Львівщини.

У січні 2018 року Денис Шмигаль став директором ДТЕК Бурштинської ТЕС. Денис Шмигаль змінив на посаді директора Андрія Шувара, який потрапив у ДТП.

Слід зазначити, що у пресі з’являлася інформація що Шмигаль намагається очолити Львівську ОДА.

«Черговий цінний кадр в зекоманда. На посаду губернатора у Львівській області через кадрові агентства, що працюють на Адміністрацію президента, хоче пролізти Денис Шмигаль, представник ДТЕК Ріната Ахметова. Він уже працював в ОДА при Януковичі і перебував в його кадровому резерві “Нова Еліта Нації”», – писав журналіст Дубінський.

 

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.