На Прикарпатті обвалився міст. Найбільше село Європи — відрізане від життя (фото)

Новини, Суспільство

Через інтенсивні опади відбулося просідання та часткове обвалення автомобільного мосту через місцевий потічок Рушір в селі Люча Косівського району на автодорозі місцевого значення.

Про ситуацію рятувальників повідомили у вівторок, 25 червня, об 11.51. За словами сільського голови села Люча Косівського району, внаслідок інтенсивних опадів, які спостерігалися 23 та 24 червня, відбулося підняття рівня води в місцевому потічку Рушір, який впадає в річку Лючка. У результаті частково обвалився автомоібльний міст, інформує Голос.if.ua

з посиланням на управління з питань цивільного захисту Івано-Франківської облдержадміністрації.

Тому в ці дні частково відсутній під’їзд до села Космач, в яому проживає 6054 людей, та присілка Люча-Рушір, де мешкають 1360 людей. Об’їзд є тільки через село Прокурава, що на відстані близько 35 км.

Органи місцевого самоврядування вживаються заходи з відновлення автомобільного сполучення з населеними пунктами. На місці події працювала мобільна оперативна група Косівського райвідділу УДСНС в області.

Нагадаємо, що село Космач уважають найбільшим селом Європи.

Ми у соціальних мережах. Підписуйтесь в групи Facebok: Голос.if.ua, Голос Прикарпаття, Голос Івано-Франківська, Новини Івано-Франківська та Туристичні Карпати. Дізнавайтесь новини м. Івано-Франківська та області першими.